Rusia acuză Republica Moldova că foloseşte documente false pentru a încălca embargoul asupra fructelor

Postat la 05 august 2014 45 afişări

Serviciul federal rus de supraveghere veterinară şi fitosanitară (Rosselhoznadzor) a acuzat Republica Moldova de încălcarea embargoului privind exportul de fructe şi legume în Rusia, prin folosirea unor documente false pentru a continua livrarea produselor pe piaţa rusă, relatează Interfax.

Rusia acuză Republica Moldova că foloseşte documente false pentru a încălca embargoul asupra fructelor

 "La începutul lunii august, Republica Moldova a încercat să trimită pe piaţa rusă fructe şi legume susţinând că documentele au fost semnate de 21 iulie", data la care Rusia a impus restricţiile pentru produsele moldoveneşti, a anunţat Rosselhoznadzor.

Potrivit Serviciul federal rus de supraveghere veterinară şi fitosanitară, aproximativ 370 de tone de produse au fost oprite la graniţă şi retrimise în Republica Moldova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-acuza-republica-moldova-ca-foloseste-documente-false-pentru-a-incalca-embargoul-asupra-fructelor-13037094
13037094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.