Retailerul elen de îmbrăcăminte Sprider a cerut intrarea în faliment

Postat la 10 ianuarie 2013 20 afişări

Compania elenă de retail Sprider a cerut protecţie faţă de creditori conform legii falimentului, pentru a implementa un program de restructurare şi a asigura continuarea fără perturbări a operaţiunilor.

Cererea de intrare sub protecţia legii falimentului a fost depusă marţi la un tribunal din Salonic, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

Un procuror a acuzat recent consiliul de conducere al companiei că ar fi responsabil de un incendiu care a distrus sediul şi facilităţile de depozitare ale Sprider din Anthoussa, Grecia, cu scopul de a încasa 16 milioane de euro din asigurare.

Sprider a anunţat la mijlocul anului trecut că a luat decizia vânzării subsidiarei româneşti Sprider Stores SRL către Naqua Investments, companie înregistrată în Cipru şi specializată în retailul de îmbrăcăminte în Europa de Est, pentru 640.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sprider,
faliment,
Retailer
/actualitate/retailerul-elen-de-imbracaminte-sprider-a-cerut-intrarea-in-faliment-10448627
10448627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.