Retailerul de modă BSB va deschide până la sfârşitul lunii iunie două magazine în Cluj şi Timişoara

Postat la 24 aprilie 2013 40 afişări

Reprezentanţa din România a retailerului grec de modă BSB va deschide, până la sfârşitul lunii iunie, două magazine proprii la Cluj, în Polus Center, şi la Timişoara, în Iulius Mall, şi a inaugurat prima unitate în franciză la Piteşti.

Retailerul de modă BSB va deschide până la sfârşitul lunii iunie două magazine în Cluj şi Timişoara

 "Pe lângă faptul că sunt două puncte comerciale foarte importante în România, am ales Timişoara şi Cluj ca poli de dezvoltare ai BSB către vestul ţării, datorită echilibrului ce caracterizează cele două pieţe. Publicul de aici nu este divizat între foarte multe centre comerciale, puterea de cumpărare concentrându-se în doua sau chiar într-un singur loc, cum este cazul Timişoarei", a declarat, într-un comunicat, Evangelos Poulios, proprietarul magazinelor.

Săptămâna trecută, compania a mai deschis un magazin în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti.

BSB a deschis primul magazin în Bucureşti în anul 2005 şi deţine în prezent o reţea de 14 unităţi proprii pe plan local şi intenţionează să se extindă şi în franciză. Primul magazin în franciză a fost inaugurat recent la Piteşti, în centrul comercial Euromall. Suprafaţa minimă necesară deschiderii unui magazin BSB este de 100 metri pătraţi, iar investiţia initiala este cuprinsă între 30.000 şi 60 000 euro, neexistând o taxă de franciză.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/retailerul-de-moda-bsb-va-deschide-pana-la-sfarsitul-lunii-iunie-doua-magazine-in-cluj-si-timisoara-10790246
10790246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.