Restrictii de circulatie timp de o luna si curse RATB deviate, dupa ce asfaltul s-a surpat din cauza lucrarilor la metrou

Postat la 13 decembrie 2015 225 afişări

Restrictii de circulatie timp de o luna si curse RATB deviate, dupa ce asfaltul s-a surpat din cauza lucrarilor la metrou
In zona in care s-a surpat asfaltul din cauza lucrarilor de extindere a magistralei de metrou restrictiile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile, a anuntat Primaria Capitalei.

"Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile in zona Eroilor. Astazi cand vorbim constructorul a anuntat ca a pus in siguranta perimetrul. Zona este monitorizata atent", a declarat Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei. Acesta a mai mentionat ca de restrictiile de circulatie vor fi afectati in special cetatenii care locuiesc in cartierele Drumul Taberei si Militari.

Dupa ce sambata s-a surpat asfaltul in zona eroilor, iar locatarii din doua blocuri din apropiere au fost evacuati, duminica, a sediul Primariei Capitalei a avut loc o sedinta la care au participat reprezentanti ai Metrorex, ai Politiei Rutiere, ISU si ai Inspectoratului de Stat in Constructii si prefectul Capitalei, Paul Petrovan. Au fost discutate masurile de interventie pentru punerea in siguranta a zonei, precum si eventuale masuri de extindere a restrictiei de circulatie.

A;exandru Ichim a spus ca 14 persoane si-au parasit locuintele aflate in apropierea zonei afectate. Zece dintre acestea au fost cazate la rude, iar patru la hotel. Potrivit acestuia, Primaria Municipiului Bucuresti este dispusa sa ofere cazare celor afectati. "Nu exista risc de prabusire. Zona este monitorizata atent. Comisia de circulatie a municipiului Bucuresti s-a intalnit in regim de urgenta", a adaugat reprezentantul PMB.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
restrictii,
asfalt,
cauza,
lucrari,
metrou,
curse
/actualitate/restrictii-de-circulatie-timp-de-o-luna-si-curse-ratb-deviate-dupa-ce-asfaltul-s-a-surpat-din-cauza-lucrarilor-la-metrou-14918262
14918262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.