Club de lectură într-o galerie de artă

Postat la 13 decembrie 2015 125 afişări

Club de lectură într-o galerie de artă

Organizate pentru pasionaţii de citit, cluburile de lectură le dau acestora ocazia să se întâlnească şi fiecare încearcă să se distingă prin ceva. Astfel, o galerie din Birmingham, Marea Britanie, numită Ikon, propune spre lectură o carte relevantă pentru opera unui artist expus, iar la întâlnirea cu participanţii clubului un invitat explică motivul alegerii cărţii şi se discută despre relaţia dintre aceasta şi lucrările artistului, scrie The Guardian.

Participanţii la clubul de lectură din magazinul londonez I Knit împletesc în timpul şedinţelor, ideea organizatorilor fiind că acest lucru îi ajută să-şi organizeze mai bine ideile despre cartea propusă spre dezbatere. La rândul său, un cinematograf din Newcastle organizează un club de lectură ori de câte ori are în program o ecranizare, aducând un expert în domeniu care să prezinte filmul şi să modereze o discuţie ulterioară despre cartea care a servit drept sursă de inspiraţie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/club-de-lectura-intr-o-galerie-de-arta-14917126
14917126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.