Circulaţie închisă în zona Eroilor, din cauza surpării terenului. Pe unde se poate circula

Postat la 12 decembrie 2015 123 afişări

Circulaţie închisă în zona Eroilor, din cauza surpării terenului. Pe unde se poate circula

Un incident periculos s-a produs în centrul Capitalei, în apropiere de Universitatea de Medicină. Din cauza săpăturilor la magistrala nouă de metrou, o porţiune a carosabilului s-a prăbuşit astfel că autorităţile au fost nevoie să închidă traficul rutier pe Bulevardul Eroilor şi pe Bulevardul Eroii Sanitari. Primarul general interimar al Capitalei a convocat un comandament de urgenţă pentru că există pericolul prăbuşirii terenului în zona caselor din zonă. Echipe ISU, de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, echipaje ale Poliţiei, dar şi angajaţi ai companiilor de utilităţi au fost mobilizate în zonă.

„Traficul rutier pe bulevardul Eroilor între str. Carol Davila şi Pod Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari între str. Carol Davila şi Piaţă Operei, a fost întrerupt, sâmbătă, 12 decembrie, în jurul prânzului, din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbuşire a carosabilului. Incidentul a fost semnalat, sâmbătă, de constructorul care efectueză lucrări de modernizare şi extindere pentru Metrorex”, anunţă un comunicat al Primăriei.

Pentru că există riscul prăbuşirii carosabilului, a fost închisă circulaţia pe următoarele străzi:

- pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei

- pe bd.Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila

Circulaţia rutieră se va desfăşura deviat, astfel:

- pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei şi Militari, pe sos.Pandurilor- Calea 13 Septembrie sau sos.Geniului - sos.Cotroceni

Cititi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cauza,
inchidere,
teren,
circulatie,
bulevard,
prabusire
/actualitate/circulatie-inchisa-in-zona-eroilor-din-cauza-surparii-terenului-pe-unde-se-poate-circula-14917781
14917781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.