Restaurant elegant la distanţă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 aprilie 2020 74 afişări

Când masa la un restaurant elegant devine un vis frumos sau prilej de nostalgie, se găsesc soluţii care să aline amarul celor nu mai au unde ieşi în oraş, aşa cum se întâmplă la Londra, scrie The Independent.

Restaurant elegant la distanţă

Astfel a apărut o bază de date intitulată London Restaurant Resistance, în care cei înscrişi oferă livrări de meniuri care să arate pe cât posibil la fel de bine ca la restaurant. Unele preparate au fost regândite ca să nu se li se deterioreze aspectul de la transport, altele mai necesită un pic de muncă din partea clienţilor şi vin cu instrucţiuni în acest sens, iar unele localuri trimit şi şervete şi pahare pe care le-ar fi folosit în mod normal la servire sau adaugă chiar şi playlisturi de muzică care pot fi descărcate pentru ascultat la cină ori oferă meniuri pentru cine prin Skype cu prietenii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.