Reprezentanţii Domenii Park se aşteaptă să epuizeze apartamentele în şase luni

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 august 2015 583 afişări

Domenii Park, unul dintre principalele ansambluri rezidenţiale premium dezvoltat în perioada de criză, amplasat în zona de nord a Capitalei, anunţă epuizarea apartamentelor cu patru camere şi apropierea de final a vânzărilor.

În prezent, din stocul total de 63 apartamente s-au vândut aproximativ 90% din unităţi şi cererea din piaţă indică o tendinţă certă de creştere. În primul semestru din anul 2015, numărul lunar de cereri înregistrate a crescut cu peste 80% faţă de anul 2013 şi cu circa 30% faţă de anul 2014.

“Principalele agenţii care au asistat tranzacţii în Domenii Park sunt HomeFinders şi ColdwellBanker. În ritmul actual al cererilor, estimăm că vom epuiza apartamentele în următoarele şase luni" afirmă Ana-Maria Nemţanu, directorul de marketing şi vânzări al proiectului.

Nu doar volumul de clienţi s-a modificat în ultimul an şi jumătate, ci şi comportamentul acestora. Astăzi, clienţii interesaţi de apartamentele cu suprafeţe mari au în principal bugete disponibile din surse personale, nu se finanţează de la bancă şi vin insoţiţi, în multe cazuri, de consultanţi imobiliari.

Domenii Park este unul dintre ansamblurile reprezentative pentru segmentul superior al pieţei rezidenţiale, situat în zona de nord a Capitalei, vizavi de Parcul Copilului. Proiectul a atras clienţii atât pentru facilităţile, compartimentările şi finisajele bine alese adresate acestui segment de piaţă, cât şi pentru spaţiile generoase ale apartamentelor: peste 140 mp utili pentru apartamentele de trei camere şi peste 170 mp utili pentru cele de patru camere.

În prezent, mai sunt disponibile ultimele trei unităţi de trei camere care au vedere deschisă către parc, dar şi două studiouri şi un apartament de două camere.

Proiectul include pe lângă cele 63 de apartamente şi spaţii comerciale, amplasate la parter, locatarii Domenii Park având acces direct la supermarketul Mega Image, restaurantul thailandez KUNNAI, boutique-ul de vinuri premium Vinorama şi, în curând, la un centru de înfrumuseţare.

Construit pe o suprafaţă de 2.200 metri pătraţi, Domenii Park este alcătuit din două tronsoane unite la nivelul subsolului şi al parterului, fiecare având şase niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe şi spaţiile tehnice.

Domenii Park a fost dezvoltat de S. C. Cyrom Investments şi realizat de firma de arhitectură Vlad Simionescu & Associates.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
domenii,
capitala,
vanzari,
Domenii Park
/actualitate/reprezentantii-domenii-park-se-asteapta-sa-epuizeze-apartamentele-in-sase-luni-14670676
14670676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.