Reprezentanţi ai unei clinici private din Capitală, suspectaţi de trafic de celule de origine umană

Postat la 19 februarie 2013 19 afişări

Procurorii DIICOT fac, marţi, şase percheziţii în Capitală, într-un caz în care reprezentanţi ai unei clinici private din Capitală şi cetăţeni israelieni specialişti în domeniul reproducerii asistate sunt suspectaţi de trafic de celule de origine umană, pentru fertilizare "in vitro".

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi BCCO Bucureşti, au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 11 persoane, cetăţeni români şi israelieni, suspectaţi de trafic de celule de origine umană.

În acest caz, procurorii DIICOT fac şase percheziţii domiciliare în Bucureşti, urmând ca persoanele învinuite să fie duse la audieri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Capitală,
trafic,
origine umană
/actualitate/reprezentanti-ai-unei-clinici-private-din-capitala-suspectati-de-trafic-de-celule-de-origine-umana-10573203
10573203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.