Replica scandaloasă a unui oficial rus, după explozia din Manchester

Postat la 23 mai 2017 676 afişări

Un înalt oficial rus a avut o ieşire nepotrivită, în contextul atacului terorist de la Manchester, în urma căruia cel puţin 22 de persoane, inclusiv copii şi a rănit cel puţin 59 de persoane.

Replica scandaloasă a unui oficial rus, după explozia din Manchester

Viktor Ozerov, preşedintele Comisiei pentru Apărare şi Securitate din Consiliul Federaţiei (camera superioară a parlamentului federal rus), a explicat, pentru agenţia de ştiri Ria Novosti, că atentatul terorist de la Manchester este "o lecţie" pentru forţele speciale britanice, care au refuzat să coopereze cu omologii lor ruşi, informează The Moscow Times.

"Din păcate, ce s-a întâmplat la Manchester este o lecţie pentru serviciile secrete britanice că fără ajutorul altor ţări, munca lor va fi în zadar", a explicat Ozerov pentru Ria Novosti, scrie The Moscow Times.

Ozerov susţine că agenţiile secrete din Rusia vor oferi ajutorul lor agenţiilor din Marea Britanie.

"E un alt semnal că ceea ce a spus preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar trebui ascultat de întreaga lume. A spus de multe ori că e nevoie de un front unit împotriva terorismului, împreună cu reguli stricte şi fără standarde duble".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.