Replica lui Adrian Sobaru devine celebra in toata lumea dupa saltul in gol din Parlamentul Romaniei

Postat la 24 decembrie 2010 7 afişări

Dramatica stire din Parlamentul Romaniei privind incercarea de sinucidere a electricianului Adrian Sobaru a facut inconjurul planetei, fiind preluata de sute de siteuri mass media si bloguri.

Replica "I-am ciuruit", referirile la masurile de austeritate decise in ţara noastra si la faptul ca premierul Emil Boc a supravieţuit unei a patra moţiuni de cenzura nu lipsesc, dar relatarile au mici diferenţe de unghi de abordare. Majoritatea portalurilor de stiri, de la cele mari, gen yahoo.news, la cele mici traduc strigatul de disperare al lui Adrian Sobaru: "I've pierced them!"

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Sobaru,
parlament,
electrician
/actualitate/replica-lui-adrian-sobaru-devine-celebra-in-toata-lumea-dupa-saltul-in-gol-din-parlamentul-romaniei-7844895
7844895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.