Renault Kwid, maşina care are în dotare o dronă zburătoare - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2014 82 afişări

Dacă maşinile zburătoare par încă o fantezie, grupul francez Renault a prezentat ce pare a fi primul pas spre realitatea din filmele SF: o maşină dotată cu o dronă.

Renault Kwid, maşina care are în dotare o dronă zburătoare - GALERIE FOTO

Renaul Kwid, maşina concept lansată anul acesta la salonul auto de la Delhi, este dotată cu o dronă zburătoare care poate fi folosită pentru poze, filmări, scanarea drumului sau depistarea rutelor mai puţin aglomerate, relatează Foxnews.com.

Drona poate urma un parcurs prestabilit sau poate fi controlată printr-o tabletă amplasată pe bord. Maşina are la rândul ei o serie de caracteristici bizare, începând cu bancheta din faţă unde pot sta trei persoane, şoferul fiind plasat la mijloc. Motorizarea de bază este una de 1.2 litri, însă vor exista şi variante cu motor electric.

Renault Kwid ar putea intra în producţie peste doi ani, estimează reprezentanţii companiei franceze.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-kwid-masina-care-are-in-dotare-o-drona-zburatoare-galerie-foto-12055160
12055160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.