Un student francez a câştigat mii de euro în doar câteva săptămâni

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2014 82 afişări

Antoine Deblay, în vârstă de 22 de ani, a avut ideea de a ambala aerul din oraşul său natal, Montcuq în cutii de carton şi de a le vinde online. Pentru a porni afacerea, el a strâns suma iniţială de 800 de euro de pe un site de crowdfunding.

Un student francez a câştigat mii de euro în doar câteva săptămâni

Această sumă s-a dovedit suficientă pentru un website şi ambalarea câtorva zeci de cutii cu aer de Montcuq, iar comenzile nu au întârziat să apară, notează Businessinsider.com. Tânărul a fost a ajutat şi de faptul că o mare parte din presa franceză a scris despre ideea lui, astfel că Deblay a primit peste o mie de comenzi în doar trei săptămâni.

Profitul de peste 60% l-a ajutat să câştige câteva mii de euro, dar Antoine Deblay nu vrea să vândă produsul în exces. Pe site, el a afişat următorul mesaj: "S-a atins cantitatea maximă de aer ce poate fi testat".

Întrebat care crede că a fost cheia succesului său, francezul a explicat că nu atât produsul, ci mai ales planul de marketing au ajutat la vânzarea "Air de Montcuq".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-student-francez-a-castigat-mii-de-euro-in-doar-cateva-saptamani-12054840
12054840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.