Cursă spaţială la limita dintre viaţă şi moarte (VIDEO)

Postat la 09 februarie 2014 70 afişări

PRO Video propune "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", film disponibil în versiunile Blu-Ray 3D, Blu-Ray şi DVD din 18 februarie, care îi are în distribuţie pe Sandra Bullock şi George Clooney.

Cursă spaţială la limita dintre viaţă şi moarte (VIDEO)

Sandra Bullock joacă rolul dr. Ryan Stone, un medic strălucit, care pleacă în prima sa misiune în spaţiu, împreună cu deja veteranul Matt Kowalsky (George Clooney), un astronaut cu experienţă pregătit să predea ştafeta.

"Gravity 3D: Misiune în spaţiu" - GALERIE FOTO

O simplă misiune de rutină se transformă într-un adevărat dezastru. Naveta spaţială este distrusă, iar Stone şi Kowalsky devin captivi în spaţiul infinit. Singura cale de salvare este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cursa-spatiala-la-limita-dintre-viata-si-moarte-video-12051140
12051140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.