Renate Weber afirmă că ea nu va putea avea niciodată pensie specială

Autor: Laura Buciu Postat la 26 mai 2021 62 afişări

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat, marţi seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, că ea nu va putea primi niciodată pensie specială, răspunzând, astfel, celor care au acuzat-o de acest fapt.

Renate Weber afirmă că ea nu va putea avea niciodată pensie specială

Weber a spus, la emisiunea „Marius Tucă Show”, că niciodată nu a contribuit la sistemul public de pensii, ca atare nu va putea avea pensie specială.

„În ce mă priveşte pe mine, Renate Weber, cu nume şi prenume, nu pot să am vreodată pensie specială, pentru că eu nu am contribuit niciodată în România la sistemul public de pensie. Eu sunt liberal, am fost avocat şi am plătit numai la casa de pensii a avocaţilor”, a spus Avocatul Poporului, răspunzând, astfel, celor care au acuzat-o că pensia sa specială ar fi determiant-o să atace deciziile coaliţiei la Curtea Constituţională a României.

„Chiar dacă ar fi vorba de aşa ceva, gândiţi-vă că Avocatul Poporului e garantul drepturilor şi libertăţilor. Ori de câte ori apăr drepturile şi libertăţile, în principiu, le apar şi pe ale mele, şi pe ale dumneavoastră, şi pe ale domnului deputat”, a mai spus Weber,

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
weber,
pensie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.