Remarca lui Rareş Bogdan, după postarea stearsă a Danei Varga în care îl compară pe Iohannis cu Hitler: Exponentă a rasismului

Postat la 06 august 2019 318 afişări

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan susţine că Dana Varga, consilier de stat al premierului pentru problematica romă, care ar trebui să lupte împotriva rasismului şi a discriminării, "este exponentul evident al rasismului şi discriminării".

Remarca lui Rareş Bogdan, după postarea stearsă a Danei Varga în care îl compară pe Iohannis cu Hitler: Exponentă a rasismului

"Tocmai cine trebuie să lupte împotriva rasismului şi a discriminării, consilierul pe problemele minorităţii rrome al primului ministru, este exponentul evident al rasismului şi discriminării. Ce pace socială doriţi doamna Varga să aduceţi în România? Ar fi nedemn să facem discriminări între rromi şi saşi sau asta doriţi, dar ati putea avea ghinion sau sa generaţi tensiuni! Ce vreţi să demonstraţi doamna Varga de la ALDE şi consilier al primului ministru de la PSD? Lămuriţi-ne vă rog!!", a scris, marţi, pe Facebook, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Dana Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, a distribuit, luni, pe Facebook, un colaj de fotografii în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

Ulterior, postarea a fost ştearsă.

Dana Varga este consilier de stat al Guvernului pentru problematica romă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rasism,
hitler,
postari,
discriminare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.