Relevanţa forumului de la Davos este sub semnul întrebării, în era nemulţumirilor

Postat la 23 ianuarie 2012 8 afişări

Lideri politici şi economici din întreaga lume se reunesc miercuri la Forumul economic mondial de la Davos, care se vrea unul al transformării unui model şubrezit de criza fără precedent, dar relevanţa întâlnirii este îndoielnică într-o perioadă în care summiturile europene sunt aproape săptămânale.

"Davos continuă să aibă relevanţă. Este un forum independent, reuneşte oameni şi idei şi atrage atenţia asupra provocărilor şi oportunităţilor pe care lumea le oferă", a declarat B.G. Srinivas, directorul pentru Europa al Infosys, citat de CNBC. Tema conferinţei va fi "Marea transformare: Crearea unor noi modele"" şi va include discuţii despre viitorul capitalismului, şomajul în rândul tinerilor şi securitatea cibernetică, între alte subiecte.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
davos,
nemultumiri,
lideri
/actualitate/relevanta-forumului-de-la-davos-este-sub-semnul-intrebarii-in-era-nemultumirilor-9168166
9168166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.