Reguli noi pentru românii care îşi asigură locuinţa

Postat la 10 aprilie 2023 35 afişări

Reguli noi pentru românii care îşi asigură locuinţa

Românii care îşi asigură locuinţa au de acum reguli noi şi vor fi nevoiţi, de asemenea, să scoată mai mulţi bani din buzunar. În caz contrar, spun oficialii, sunt pasibili de amenzi consistente.

Bunăoară, asigurarea obligatorie pentru locuinţe (poliţa PAD) s-ar putea scumpi cu 30 de lei, după cum a cerut în Parlament societatea care gestionează asigurările în domeniu. În acelaşi timp, însă există varianta ca şi nivelul despăgubirilor să se mărească, spun reprezentanţii Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Dacă este să vorbim despre preţuri, punctual, pentru locuinţele din chirpici preţul ar urma să rămână 50 de lei pe an, în timp ce pentru locuinţele cu structura de rezistenţă din beton armat, metal, lemn sau cu pereţi exteriori din piatră sau cărămidă poliţele de asigurare obligatorie ar urma să coste 130 de lei, faţă de 100 de lei, cât este acum preţul.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
locuinta,
reguli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.