Regula ciudată aplicată de un mare lanţ de supermarketuri. De ce interzice acesta intrarea cuplurilor in magazine

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2020 563 afişări

Regula ciudată aplicată de un mare lanţ de supermarketuri. De ce interzice acesta intrarea cuplurilor in magazine

Lanţul britanic de retail Sainsbury's a interzis accesul cuplurilor în magazine şi a introdus o regulă prin care un singur adult dintr-o gospodărie poate face cumpărături în unităţile sale, ca parte a măsurilor actualizate de distanţare socială luate pe fondul pandemiei de coronavirus, scriu cei de la retailgazette.co.uk.

Retailerul a declarat că regula, introdusă ieri, are drept scop o mai bună protejare a clienţilor şi a personalului magazinului şi pentru a contribui la limitarea răspândirii virusului extrem de contagios.

Copiii au voie să însoţească adulţii dacă nu pot rămâne acasă.

„Cerem tuturor să trimită un singur adult per gospodărie în magazinele noastre”, a declarat Mike Coupe, directorul executiv al Sainsbury, într-o scrisoare adresată clienţilor. „Acest lucru ne ajută să menţinem oamenii la o distanţă sigură şi, de asemenea, ajută la reducerea cozilor pentru a intra în magazine. Echipele magazinelor noastre vor cere grupurilor cu mai mult de un adult să aleagă o singură persoană care să facă cumpărături şi vor cere celorlalţi adulţi să îi aştepte”, adaugă Coupe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
adulti,
ajutor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.