Refugii de lux pentru schi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 februarie 2020 4115 afişări

Se poate merge în vacanţă la schi într-o destinaţie cunoscută pentru acest sport, rezervând din timp loc sau, şi mai bine, se poate achiziţiona o proprietate mai mică sau mai mare, dar luxoasă, pentru a scăpa de bătaia de cap cu rezervarea şi planificarea din timp.

Refugii de lux pentru schi

Proprietăţi tot apar pe piaţă, iar printre cele mai interesante se numără, conform The Telegraph două din Austria, la Kitzbuehel şi lângă lacul Zeller. Prima dintre acestea este complexul Six Senses Residences Kitzbuehel, compus din 13 cabane de lux cu suprafaţa de până la 400 de metri pătraţi, al căror preţ începe de la 5,5 milioane de euro, în care este inclus şi o maşină electrică Porsche Taycan, într-o versiune special creată pentru Six Senses. În apropiere de lacul Zeller, la Zell Am See, se construieşte un complex de apartamente grupate în bloculeţe pe coasta muntelui, Nickolaus by Avenida, de unde locatarii pot admira atât localitatea, cât şi lacul. Complexul urmează a fi gata în 2021, iar un apartament poate costa şi aproape 1 milion de euro. Tot apartamente se pot achiziţiona şi la Davos, la Hard Rock Residences de pe lângă Hard Rock Hotel din localitate, pentru suma de până la 1,8 milioane de euro. Atunci când nu sunt locuite de proprietari, trebuie închiriate prin intermediul hotelului, deţinătorii recuperând astfel o parte din investiţie. Pentru cei care caută ceva mai scump este de vânzare Chalet Black Pearl, din staţiunea Courchevel 1850 din Alpii francezi, preţul solicitat fiind de 45 de milioane de euro. Cabana are opt apartamente, piscină, spa, sală de fitness, bar, sală de jocuri şi cinema, printre altele, fiind deservită de şofer, bucătar, menajere şi chelneriţe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.