De Black Friday, reduceri de până la 90% la bilete de avion şi vacanţe

Postat la 11 noiembrie 2016 7537 afişări

De Black Friday, reduceri de până la 90% la bilete de avion şi vacanţe

Pentru Black Friday 2016 Vola.ro pune la bătaie peste 600 de bilete de avion şi vacanţe în destinaţii europene, cu reduceri de până la 90%. Compania estimează că vânzările aferente zilei de Black Friday vor echivala vânzările pentru o lună întreagă. 

2016, primul an în care ofertele turistice de Black Friday vor concura serios ofertele la electrocasnice.

Dacă în anii anteriori Black Friday-ul în turism echivala la nivel de oferte cu EarlyBooking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro îşi propune ca anul acesta să organizeze un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului şi pentru ofertele turistice. Astfel, cea mai mare agenţie de turism online din piaţă pune la vânzare peste 600 de bilete de avion şi vacanţe cu reduceri de până la 90%. 

”Avem bilete de avion spre cele mai importante destinaţii europene reduse cu până la 90% dar şi vacanţe şi sejururi la preţuri speciale.” a declarat Daniel Truică, ManagingPartner Vola.ro.

”Am selectat câteva din cele mai cerute destinaţii europene şi pe acestea la vom oferi la un preţ simbolic, cu până la 90% mai mic decât preţul normal” a completat Daniel Truică, ManagingPartner Vola.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.