Redeschiderea Cocor a dublat cifra de afaceri a companiei

Autor: Ana Raduta Postat la 17 ianuarie 2011 18 afişări

Compania Cocor anunta rezultatele pentru ultimul trimestru din 2010 – 8,4 milioane de lei, dublu fata de aceeasI perioada din 2009, cand magazinul era inchis pentru renovari.

Tot in ultimul trimestru, a fost inregistrat un profit din exploatare de 2,8 milioane de lei, egal cu cel bugetat si mai mare decat profitul de 0,03 milioane de lei, realizat in aceeasi perioada a anului anterior. "Rezultatele din ultimul trimestru al anului trecut sunt marcate de redeschiderea Cocor Department Store, in urma unei investitii de 24,5 milioane de euro. Astfel, veniturile companiei au fost sustinute de inchirierea a 85% din magazin, de exploatarea mediafatadei, precum si a celor 200 de locuri de parcare supraetajate de sub magazin", spune Dan Barbulescu, presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2011 aprobat de Adunarea Generala a Actionarilor, Cocor SA estimeaza pentru 2011 o cifra de afaceri in crestere pana la 31 milioane lei, in timp ce profitul din exploatare ar urma sa creasca pana la 7,16 milioane lei.

"In 2011 intentionam cresterea gradului de ocupare prin inchirierea de noi spatii comerciale in cadrul Cocor Department Store. In acelasi timp, colaboram cu primaria pentru fluidizarea zonei din vecinatatea parcarii Cocor astfel incat sa oferim conditii cat mai bune de acces si parcare clientilor nostri", a adaugat Barbulescu.

Actionarii semnificativi ai Cocor sunt Liviu Ursan (14,83%), Daniel Stoica (14,65%), Broadhurst Investments (13,32%) , SIF Transilvania (10.24%) si SIF Muntenia (10%). Cocor a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 11,4 mil lei si un profit net de 7,5 mil lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
redeschidere,
cocor,
afaceri,
companiei
/actualitate/redeschiderea-cocor-a-dublat-cifra-de-afaceri-a-companiei-7896478
7896478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.