Recursul procurorilor in cazul Vintu, judecat peste o saptamana de catre Tribunalul Bucuresti

Postat la 22 aprilie 2011 14 afişări

Tribunalul Bucuresti a stabilit ca vinerea viitoare sa se judece recursul procurorilor in cazul patronului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, si a lui Ion Ilie Cezar, anchetatorii nefiind de acord cu cercetarea celor doi in stare de libertate, pentru santajarea managerului postului TV, Sebastian Ghita.

Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a decis, joi seara, ca Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar pot fi cercetati in libertate in dosarul in care sunt acuzati de santajarea lui Sebastian Ghita, respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a celor doi pe perioada umaririi penale. Procurorul de sedinta aflat in sala la pronuntarea deciziei a declarat recurs, care va fi judecat, peste o saptamana, de catre Tribunalul Bucuresti. Decizia tribunalului va fi definitiva sub acest aspect. Decizia a fost luata la capatul unei sedinte de judecata care a durat aproape cinci ore si dupa mai bine de o ora de deliberari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/recursul-procurorilor-in-cazul-vintu-judecat-peste-o-saptamana-de-catre-tribunalul-bucuresti-8184274
8184274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.