Recursul la eliberarea condiţionată a lui Năstase, judecat luni

Postat la 17 martie 2013 24 afişări

Recursul la eliberarea lui Adrian Năstase va fi judecat luni de Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii instanţei precizând că nu se pune problema unei amânări după arestarea judecătoarelor Dinu şi Costache, întrucât fiecare secţie are un complet de permanenţă, pentru situaţii neprevăzute.

Recursul la eliberarea condiţionată a lui Năstase, judecat luni

 Termenul de 18 martie a fost stabilit de Tribunalul Bucureşti (TB) în 4 martie, după ce această instanţă a primit dosarul de la Judecătoria Sectorului 4.

Viorica Dinu şi Antonela Costache, care trebuiau să facă parte din completul care va judeca recursul la eliberarea fostului premier, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care sunt acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă pentru soluţii în mai multe dosare, printre care şi cel al lui Dinel Nuţu (fost Staicu).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/recursul-la-eliberarea-conditionata-a-lui-nastase-judecat-luni-10672451
10672451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.