LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Record în UE: Bursa de Valori a crescut cu 12,4%, datorită dividendelor acordate de firme

Autor: Dan Straut Postat la 15 aprilie 2018 88 afişări

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că a încheiat primul trimestru cu o creştere de 12,4% a indicelui BET, principalul indice al pieţei de capital locale care include cele mai tranzacţionate 13 companii, după ce la jumătatea lunii martie a atins un nivel de 8.816 puncte, maximul ultimilor 11 ani.

„Creşterea înregistrată de bursa de la Bucureşti este cea mai mare din rândul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeană, potrivit datelor Reuters, în condiţiile în care doar 9 pieţe europene au avut indicii principali pe plus după primele trei luni ale anului”, se arată într-un comunicat al BVB.

„Bursa de la Bucureşti a atins în primul trimestru valori care au ajuns la maximul ultimilor 11 ani, ceea ce indică revenirea interesului investitorilor pentru piaţa de capital. Astfel, piaţa de capital de la Bucureşti conduce detaşat în topul creşterilor raportate de indicii principali ai burselor din Uniunea Europeană, cu un avans de două cifre”, a declarat Adrian Tănase, directorul general al BVB.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BURSA,
PIAŢA DE CAPITAL,
ACŢIUNI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.