Reacţia USR PLUS după adoptarea programului Anghel Saligny: un nou abuz marca OUG 13

Autor: Mediafax Postat la 03 septembrie 2021 105 afişări

Reacţia USR PLUS după adoptarea programului Anghel Saligny: un nou abuz marca OUG 13

Reprezentanţii USR PLUS au reacţionat pe Facebook imediat după anunţul premierului Florin Cîţu privind aprobarea în Guvern a programului Anghel Saligny. Este un nou abuz marca OUG 13, îi cerem lui Florin Cîţu să demisioneze.

În mesajul de pe reţeaua de socializare premierul Florin Cîţu şi ministrul Lucian Bode sunt comparaţi cu Liviu Dragnea şi cu Florin Iordache. Reprezentanţii USR PLUS îi cer din nou premierului să demisioneze.

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîţu şi Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiţia şi şi-au făcut cale liberă să fure. Florin Cîţu, demisia!”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii USR PLUS.

Reacţia a venit la puţin timp după ce Florin Cîţu a anunţat aprobarea în Guvern a programului Anghel Saligny.

„Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny (...) Vreau să fie foarte clar că acest program se regăseşte în programul de guvernare şi nu facem, prin decizia de astăzi decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă sau nu vrea să respecte programul de guvernare”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Premierul a respins acuzaţiile venite de la USR PLUS potrivit cărora programul de investiţii este o încercare de „mituire” a primarilor.

„M-am asigurat că este un program transparent, folosim standadele de cost de la fondurile europene”, a precizat Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin citu,
usr plus,
criza,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.