LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Reacţia lui Selly după ce Daniel Funeriu l-a numit ”maimuţă încălţată”: "După ce că e praf la capitolul insulte, a fost praf şi ca ministru al Educaţiei"

Postat la 07 iulie 2020 834 afişări

Reacţia lui Selly după ce Daniel Funeriu l-a numit ”maimuţă încălţată”: "După ce că e praf la capitolul insulte, a fost praf şi ca ministru al Educaţiei"

Andrei Şelaru, cunoscut în mediul virtual drept Selly, a criticat sistemul de învăţământ românesc imediat după ce a absolvit liceul şi a luat BAC-ul. Comentariul lui Selly a atras replica lui Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei

Andrei Şelaru, cunoscut în mediul virtual drept Selly, a criticat sistemul de învăţământ românesc imediat după ce a absolvit liceul şi a luat BAC-ul.

Printre altele, vloggerul Selly a spus că sistemul de învăţământ românesc pregăteşte tinerii pentru realităţile anului 1990 şi nu este actualizat la nevoile reale şi actuale ale societăţii în care trăim.

Criticile lui Selly au atras comentarii din partea foştilor miniştri ai Educaţiei, iar Daniel Funeriu (ministru al Educaţiei în perioada 2009 -2012) a răspuns printr-un mesaj postat pe Facebook numindu-l pe vlogger ”maimuţă încălţată şi needucată cu figuri în cap”.

”Cum adică "şcoala de azi te pregăteşte pentru 1900 nu pentru 2020"? S-a schimbat teorema lui Pitagora şi eu nu ştiu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat şi nu ne-a spus? Deschid cartea de chimie şi văd acolo chimie organică, ADN şi proteine, înţelese în ultimii 50 de ani, nu teoria flogisticului sau alchimie. Fizica ne învaţă despre ultimele descoperiri, geografia... ce să mai zic: tot Everest e cel mai înalt vârf, iar când mă uit pe hartă văd Pacificul tot la locul lui. Conduita preventivă (a maşinii, nu a skate-ului) se învaţă la şcoala de şoferi, nu la ciclul primar. Iar însuşirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învăţat la şcoală disciplina decât de o maimuţă încalţată şi needucată cu figuri în cap”, a fost mesajul lui Daniel Funeriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
praf,
educatie,
funeriu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.