Reacţia jurnaliştilor francezi la imaginile în care Victor Micula îşi spală roţile de la Lamborghini cu şampanie

Postat la 19 noiembrie 2020 587 afişări

Reacţia jurnaliştilor francezi la imaginile în care Victor Micula îşi spală roţile de la Lamborghini cu şampanie

Imaginile cu Victor Micula, fiul cunoscutului om de afaceri Viorel Micula, care îşi spală roţile maşinii cu şampanie scumpă au ajuns şi în presa franceză.

Acesta s-a filmat recent în timp testa „care dintre cele doua şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini”. Înregistrarea a fost ştearsă de pe contul de TikTok al lui Victor Micula, însă apare în continuare pe contul de Instagram.

Filmarea a ajuns şi în presa franceză, care critică gestul tânărului fiu de milionar.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”, scrie publicaţia Oh My Mag.

Jurnaliştii francezi scriu spun că imaginile amintesc de cele publicate pe contul de Instagram Rich Kids, unde copiii de milionari îşi expun averile online, scire stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagini,
sampanie,
francezi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.