Reacţia dură a lui Florin Cîţu, după ce primarul din Vama Veche i-a spus că nu este binevenit

Postat la 28 mai 2021 225 afişări

Reacţia dură a lui Florin Cîţu, după ce primarul din Vama Veche i-a spus că nu este binevenit

Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu – localitate de care aparţine Vama Veche – îi recomandă lui Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche.

Nemulţumit de alocarea a numai 25.000 de lei de la CJ Constanţa, edilul îi transmite premierului „să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman”, pentru că aceste localităţi „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.

Premierul i-a transmis primarului că această declaraţie „pare o chestie pesedistă” şi că va merge oricum în Vama Veche.

Florin Cîţu a reacţionat după ce primarul comunei din care face parte Vama Veche i-a transmis că nu este binevenit acolo. Daniel Georgescu face parte din PSD şi spune că nu a primit bani de la bugetul de stat, din cauza culorii sale politice.

Premierul i-a transmis primarului că această declaraţie „pare o chestie pesedistă” şi că va merge oricum în Vama Veche.

„Îi recomand domnului premier, Florin Cîţu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambiţioase de dezvoltare ale acestor localităţi. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administraţiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, într-un comunicat de presă.

Declaraţia primarului a venit după ce Florin Cîţu a anunţat că va petrece noapte în Vama Veche, după ridicarea restricţiilor de circulaţie după ora 22:00.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vama,
vama veche

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.