RE/MAX România ajunge la 34 de birouri, după 3 noi inaugurări

Autor: Andra Stroe Postat la 08 octombrie 2018 55 afişări

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă extinderea reţelei din România cu încă trei birouri, două în oraşe foarte dinamice precum Timişoara şi Cluj-Napoca (unde există deja 2, respectiv 8 birouri RE/MAX), iar al treilea pe piaţa din Suceava. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Corso din Timişoara şi RE/MAX Experts din Suceava.

RE/MAX România ajunge la 34 de birouri, după 3 noi inaugurări

Fiind amplasat pe o arteră cu o expunere stradală foarte bună, biroul RE/MAX Exclusive a fost preluat de la un alt broker/owner de către Marius Hangan, un antreprenor care activează, în acelaşi timp, şi în domeniul artelor, la Galerii Artmark. Piaţa în care activează este una foarte diversificată pe segmental rezidenţial mai ales, unde pot fi găsite proprietăţi deosebite, cu preţuri ce încep de la 1.200 de euro / mp şi depăşesc 2.000 de euro / mp.

Tot pe o piaţă cu potenţial, din 1 octombrie, a devenit operaţional biroul RE/MAX Corso, din Timişoara, aflată în administrarea a doi asociaţi, Cosmin Capezan şi Sorin Horotan. Timişoara, actualmente una din cele mai active pieţe din România, are avantajele de a fi conectată cu Europa prin autostradă, de a fi un centru universitar important şi oraşul cu cea mai scăzută rată a şomajului, urmând a deveni inclusiv un pol turistic important, deoarece în 2021 va fi Capitală Culturală Europeană. Aici, chiriile pentru un apartamanet de două camere încep de la 300 de euro şi pot ajunge până la 600 de euro, în timp ce preţul de vânzare pe metru pătrat variază între 1.000 de euro şi 2.000 de euro în zonele centrale şi ultracentrale. Mai mult, deoarece fondul locuibil este format din apartamente construite înainte de 1989, există atât o nevoie, cât şi o efervescenţă deosebite în construcţia de clădiri rezidenţiale şi de birouri. Preţurile sunt diferite şi ele, într-o clădire nouă fiind de circa 1.250 de euro / mp, în timp ce într-una veche media este de 1.100 de euro / mp.

Alţi doi antreprenori români – Florin Vatamanu şi Marius Vatamanu – au deschis recent un birou RE/MAX în Suceava, o piaţa cu preţuri medii de 300 de euro / mp la închiriere şi 800 de euro / mp la vânzare, unde un apartament cu două camere costă aproximativ 45.000 de euro. Proprietarii RE/MAX Experts şi-au propus ca până la sfârşitul anului viitor să construiască o echipă competitivă, cu ajutorul căreia să ofere cele mai bune servicii imobiliare în întregul judeţ, astfel încât pe termen lung să devină prima opţiune pentru clienţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birou,
antreprenori,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.