Preşedintele S&D: Cetăţenii români nu au niciun interes să discrimineze cuplurile de acelaşi sex

Postat la 08 octombrie 2018 29 afişări

Udo Bullmann, preşedintele S&D, grupul socialist european din care face parte şi PSD, a declarat că "majoritatea românilor nu au niciun interes in a-şi vedea ţara discriminând cuplurile de acelaşi sex", se arată într-un comunicat postat pe pagina grupului.

Preşedintele S&D: Cetăţenii români nu au niciun interes să discrimineze cuplurile de acelaşi sex

"Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu au niciun interes in a-şi vedea ţara discriminând cuplurile de acelaşi sex. Schimbarea propusă a fi adusă Constituţiei ar fi fost un clar pas înapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI şi ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susţinerea cetăţenilor României. Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubeşti, nu sexul persoanei de lângă tine", a declarat Bullmann.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sex,
cupluri,
interes,
lipsa,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.