RCS&RDS preia drepturile TV pentru campionatul intern de fotbal

Postat la 16 ianuarie 2015 184 afişări

Cluburile din Liga I primesc o veste nesperata. Meciurile din Liga I se vor vedea si pentru abonatii RCS&RDS. "Pentru cluburi, aceasta intelegere este ca aerul", sustine Dumitru Dragomir.

RCS&RDS preia drepturile TV pentru campionatul intern de fotbal

UPDATE 2: Conform unor informatii de ulltima ora, transa pentru drepturile TV a fost achitata catre Liga Profesionista de Fotbal.

UPDATE 1: Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: "Felicitari Ligii pentru aceasta intelegere. Stiam de doua zile ca Paszkany s-a inteles. Au platit 12 milioane de euro ca sa dea meciurile. Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru www.sport.ro

Digi preia drepturile TV pentru Liga I

Toata lumea asteapta sfarsitul lunii pentru rata de 15 milioane, iar mai multe surse sustin ca cei care se afla in spatele business-ului nu au decat 10 milioane de euro si urmau sa solicite plata in doua rate pentru transa din ianuarie.

Background:

Business-ul de 30 de milioane de euro al companiei Intel Sky Broadcast se baza pe posibilitatea ca toate cele trei retele sa difuzeze simultan Liga I prelund Look Tv punand astfel bazele primei operatiuni pay-tv pe toti operatorii de cablu din Liga I.

Cititi mai multe pe www.sport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rcs-rds-preia-drepturile-tv-pentru-campionatul-intern-de-fotbal-13769533
13769533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.