RCS&RDS nu mai difuzează Antena 1 şi Antena 3 pe platforma de satelit Digi

Postat la 20 aprilie 2012 19 afişări

RCS&RDS a anunţat că nu mai difuzează Antena 1 şi Antena 3 pe platforma de satelit Digi, întrucât compania de telecomunicaţii nu mai poate accepta să plătească peste 7 milioane de euro pe an, sumă care ar fi fost solicitată de Antena Group pentru difuzarea prin satelit a celor două televiziuni.

Anunţul a fost făcut de RCS&RDS printr-un comunicat difuzat joi seară şi în noaptea de joi spre vineri, pe Digi 24, televiziunea de ştiri a companiei de telecomunicaţii.

Potrivit respectivului anunţ, "RCS&RDS nu mai difuzează pe satelit posturile Antena 1 şi Antena 3. RCS&RDS nu poate accepta să plătească peste şapte milioane de euro pe an, sumă solicitată de Antena Group pentru difuzarea prin satelit a canalelor Antena 1 şi Antena 3".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RCS&RDS,
Antena 1,
Antena 3,
Digi
/actualitate/rcs-rds-nu-mai-difuzeaza-antena-1-si-antena-3-pe-platforma-de-satelit-digi-9549743
9549743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.