RCS&RDS ia credite de 800 mil. euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 iunie 2013 97 afişări

Operatorul de telecomunicaţii RCS&RDS, deţinut de omul de afaceri Zoltan Teszari, are în plan contractarea unor împrumuturi de până la 800 de milioane de euro sau echivalentul acestei sume în orice altă monedă, pentru o durată de cel mult zece ani.

RCS&RDS ia credite de 800 mil. euro

Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat în unanimitate în luna mai această decizie, arată un document publicat în Monitorul Oficial. Creditele ar urma să provină de la bănci, instituţii financiare, fonduri de investiţii româneşti sau internaţionale şi/sau orice alte entităţi private, inclusiv prin încheierea unuia sau mai multor contracte de finanţare.

De asemenea, în cadrul şedinţei AGA din 7 mai la care au participat acţionari care deţin 90% din companie, a fost aprobată şi luarea oricăror măsuri necesare pentru obţinerea finanţării, restructurarea creditelor existente sau plata lor anticipată. La finele anului 2011, compania avea datorii totale de 860 de milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rcs&rds,
credite,
actionari,
aga,
imprumut,
telecom,
teszari
/actualitate/rcs-rds-ia-credite-de-800-mil-euro-10943527
10943527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.