RCS cere public Antena Group acordul de a reatransmite gratuit Antena 1 şi Antena 3 pe Digi

Postat la 22 aprilie 2012 13 afişări

RCS & RDS cere public Antena Group acordul de a retransmite gratuit posturile Antena 1 şi Antena 3 pe Digi, în condiţiile în care grupul media ar fi cerut companiei de cablu o taxă anuală de peste 7 milioane de euro pentru retransmisia canalelor sale prin DTH, potrivit unui comunicat RCS.

"Antena Group a somat RCS & RDS să înceteze difuzarea prin satelit a canalelor 'Antena', dacă nu achită o taxă anuală de peste 7 milioane de euro. Data limită pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00", spun reprezentanţii RCS & RDS. La comunicatul citat este ataşată totodată o scrisoare din partea Antena Group către compania de cablu, datată 19 aprilie 2012, în care grupul media transmite că "în cazul în care negocierile nu sunt finalizate până la data de 20 aprilie 2012, încetează orice acord emis de companiile aparţinând Grupului Intact pentru retransmiterea prin DTH de către SC RCS & RDS a posturilor de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV şi GSP TV. (...) În situaţia în care SC RCS & RDS SA va retransmite fără drept posturile de televiziune menţionate în reţeaua DTH, societatea noastră urmează a apela la toate măsurile legale, inclusiv plângeri de natură penală, în vederea protejării drepturilor deţinute de SC Antena TV Group SA împotriva oricărei conduite ilegale şi abuzive a SC RCS & RDS SA".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
intact,
rcs,
antena 1,
antena 3
/actualitate/rcs-cere-public-antena-group-acordul-de-a-reatransmite-gratuit-antena-1-si-antena-3-pe-digi-9558311
9558311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.