RCA-ul îi condamnă pe micii patroni la ”sclavie”! Mesajul disperat al unei ardelence către toţi conducătorii ţării

Postat la 01 iunie 2016 640 afişări

„Să nu dea Dumnezeu Cel Sfânt să vrem noi sânge, nu pământ, Cristoşi să fiţi nu veţi scăpa, nici în mormânt”, este mesajul disperat pe care o ardeleancă care administrează o firmă de transport l-a transmis tuturor conducătorilor României. Ana Lucia Hang este cea care îi consideră pe toţi parlamentarii ţării responsabili de situaţia dramatică din domeniul transporturilor, cauzată în principal de nivelul ridicat al asigurărilor RCA pe care patronii abia mai pot să le plătească.

RCA-ul îi condamnă pe micii patroni la ”sclavie”! Mesajul disperat al unei ardelence către toţi conducătorii ţării

Practic, tot profitul firmelor se duce acum pe plata asigurărilor obligatorii care costă anual peste 11.000 de lei pentru un singur camion. Asta, deşi în urmă cu mai bine de şapte luni de zile transportatorilor li s-a promis că RCA-urile se vor ieftini, în aşa fel încât să nu fie în continuare o corvoadă pentru aceştia.

Vă amintim faptul că Vocea Transilvaniei a scris în octombrie 2015 despre problemele pe care le au patronii firmelor de transport din cauza scumpirii asigurărilor de tipul RCA.

Ana Lucia Hang, originară din Târgu Mureş, ne-a explicat acum că se confruntă cu o situaţie şi mai disperată şi că „toate promisiunile din 2015 au fost deşarte”.

    „Cu toate protestele şi adresele făcute am rămas cu acelaşi RCA, chiar mai scump decât CASCO. RCA-ul la camioane costă acum 11.000 de lei pe an, sau 5.500 la şase luni. În comparaţie, CASCO este 4.000 de lei pentru o jumătate de an. Ni s-a promis că se vor lua măsuri, dar numai discuţii, preţurile sunt aceleaşi”, a menţionat în exclusivitate pentru Vocea Transilvaniei Ana Lucia Hang, patronul firmei SC PROTRANS SRL.

    „Mai mult de atât, acum în prag de alegeri avem şi preţ mai mare la PECO. S-a scumpit motorina de la 4,25 la 5,10. Politicenii noştri au alte preocupări!!! Oare cum explică preţul crescut?! Oare cât o să mai rezistam? Aşa vom alimenta noi transportatorii iarăşi din Ungaria sau Austria. Asta, dacă nu cumva dăm faliment!”, a mai spus Ana Lucia Hang, plină de furie şi de revoltă.

În plus, ardeleanca a transmis luni o scrisoare şi preşedintelui Klaus Iohannis prin care îi cere acestuia explicaţii cu privire la RCA-ul scump pentru camioane, dar şi preţul ridicat practicat la combustibil.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rca,
patroni,
mesaj,
condamnare,
refuz,
asigurari,
plati,
transport
/actualitate/rca-ul-ii-condamna-pe-micii-patroni-la-sclavie-mesajul-disperat-al-unei-ardelence-catre-toti-conducatorii-tarii-15407791
15407791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.