RBC a lansat aplicaţii software pentru comercianţi mici şi mijlocii

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 mai 2012 61 afişări

Romanian Business Consult (RBC) anunţă că a implementat sistemul Retail IQ Head-Office la sediul central Agroli iar sistemul Retail IQ Back-Office este funcţional deja în 12 magazine din cele 29 ale lanţului Agrolil; sistemul Retail IQ POS este în plin proces de instalare. Retail IQ, suita de aplicatii software dezvoltata inhouse şi destinată comercianţilor locali a fost lansat de aproape două luni.

"Agroli utilizează deja solutia Retail IQ (...) şi vom continua demersul de implementare a suitei Retail IQ în tot lanţul de magazine Agroli, ţinând cont de faptul că politica companiei noastre are în vedere creşterea numărulului de magazine Agroli până la sfârşitul acestui an", a declarat Andreea Parvulescu, retail chain coordinator

Retail IQ constituie un sistem complet de gestiune a magazinelor mici şi mijlocii, care asigură managementul activitatilor, pornind de la procesul de vanzare la casa şi incheind cu aplicatii complexe de gestiune a magazinelor si retelelor comerciale, precum si un modul foarte puternic de raportare. Retail IQ cuprinde mai multe module, poate fi scalata la unul sau mai multe magazine si este total customizabila din punct de vedere software si hardware. Pe langa functionalitatile de baza, precum procesarea tranzactiilor in timp real, controlul achizitiilor de marfa, calcularea marginii comerciale, controlul stocurilor etc., solutia inglobeaza module dedicate de promotii, fidelizare a clientilor, generare rapoarte.

"Retail IQ este rezultatul a 20 de ani de experienta RBC in retailul global si a peste doi ani de investitii in cercetare - dezvoltare. Aceasta solutie inglobeaza cele mai bune practici in domeniu si raspunde nevoilor concrete si diverse ale comerciantilor din tara noastra", a declarat Andrei Bojita, director general RBC.

RBC - Romanian Business Consult este o companie cu capital româno-austriac, fondată în anul 1991, lider pe piaţa soluţiilor IT integrate (software, hardware şi consultanţă) pentru retail şi industria alimentară. în sectorul retail, compania a implementat echipamente şi soluţii informatice la peste 300 de clienţi naţionali şi la majoritatea clienţilor internaţionali precum: Carrefour, Mega Image, Billa, Cora, Rewe XXL, IKEA, PLUS, Kaufland, Metro, OBI, Real, Auchan, Bricostore, Praktiker, etc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rbc,
software,
imm,
comercianti,
afaceri
/actualitate/rbc-a-lansat-aplicatii-software-pentru-comercianti-mici-si-mijlocii-9629181
9629181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.