Răzvan Cuc: Centura Bacăului este realizată în proporţie de 30 la sută

Postat la 05 iulie 2019 129 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat joi, după o vizită pe şantierul centurii oraşului Bacău, parte a Autostrăzii Moldova, că lucrările sunt finalizate în proporţie de 30 la sută şi s-a declarat încrezător că acestea vor fi terminate înainte de termen.

Răzvan Cuc: Centura Bacăului este realizată în proporţie de 30 la sută

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, joi, după o vizită pe şantierul centurii oraşului Bacău, că lucrările sunt finalizate în proporţie de 30 la sută şi că este mulţumit de mobilizarea constructorului.

„Am fost astăzi pe şantierul Centurii Ocolitoare a Municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldova. Sunt extrem de încrezător că lucrurile vor deveni realitate, mai repede decât termenul contractual. La faţa locului constructorul român are o mobilizare foarte bună şi progresul fizic al lucrărilor este extrem de avansat. Chiar dacă perioada de proiectare trebuia să se încheie pe 24 iulie, Centura Bacăului este realizată în proporţie de 30 la sută”, a scris ministrul pe pagina lui de Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centura,
bacau,
lucrari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.