RAV OneCARE

Postat la 11 iulie 2006 1 afişăre

Produsul de securitate antivirus al Microsoft, Windows OneCare Live, are la baza tehnologia RAV Antivirus cumparata de Microsoft in iunie 2003 de la compania romaneasca GeCad, detinuta de Radu Georgescu.

 

CAT S-A PLATIT: Valoarea tranzactiei nu a fost nici pana acum facuta publica, dar analistii din piata o estimeaza la aproximativ 20 de milioane de dolari.

 

DEZVOLTARE: Dupa tranzactie, Microsoft a beneficiat si de sprijinul celor de la GeCad pentru dezvoltarea antivirusului OneCare.

 

VARIANTA BETA: Deocamdata, antivirusul este disponibil prin abonament sau pentru o perioada gratuita de testare de 90 de zile numai pentru clientii Microsoft din SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RAV OneCARE
/actualitate/rav-onecare-1006371
1006371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.