Ratko Mladici a fost extradat

Postat la 01 iunie 2011 12 afişări

Fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, Ratko Mladici, a fost extradat catre Tribunalul Penal International (TPI) pentru fosta Iugoslavie, de la Haga, a anuntat marti ministrul sarb al Justitiei, Snezana Malovici.

"Ratko Mladici a fost extradat catre Haga (... ) Este in avion, in drum spre Haga", a declarat ministrul in fata presei, la Belgrad. Justitia sarba a respins marti apelul fostului lider militar al sarbilor din Bosnia impotriva transferului acestuia catre TPI. Apararea sa sustine ca starea sa de sanatate "alarmanta" nu permite trimiterea lui la Haga pentru a fi judecat, dar judecatorii de la Inalta Curte de Justitie au respins acest argument in cateva ore, deschizand calea transferarii lui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ratko mladici,
proces,
extradare,
serbia,
haga
/actualitate/ratko-mladici-a-fost-extradat-8300565
8300565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.