Răsturnare de situaţie privind voucherele gratuite de la stat. Românii care vor 700 de lei de la stat, puşi pe drumuri

Postat la 07 februarie 2023 39807 afişări

Răsturnare de situaţie privind voucherele gratuite de la stat. Românii care vor 700 de lei de la stat, puşi pe drumuri

Răsturnare de situaţie privind voucherele gratuite de la stat. Românii care vor 700 de lei de la stat, puşi pe drumuri. Astfel, beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat sunt obligaţi să depună la început de an o declaraţie pe propria răspundere, însoţită de documente care atestă schimbarea, în cazul în care a intervenit o modificare a veniturilor.

Răsturnare de situaţie privind voucherele gratuite de la stat

În contextul creşterii salariului de bază minim brut şi a punctului de pensie, beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat trebuie să depună o declaraţie pe propria răspundere, însoţită de documente, în cazul în care a intervenit o modificare a veniturilor pentru a primi voucherele gratuite în valoare de 700 de lei de la stat din luna februarie.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drumuri,
gratuit,
rasturnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.