Răsturnare de situaţie în GAZA! Ce au găsit sub un spital!

Postat la 14 noiembrie 2023 1006 afişări

Răsturnare de situaţie în GAZA! Ce au găsit sub un spital!

Preşedintele american Joe Biden a declarat că spitalele din Fâşia Gaza trebuie protejate şi a sperat la o acţiune „mai puţin intruzivă” din partea Israel, în timp ce tancurile israeliene au avansat până la porţile principalului spital din enclava asediată, transmite Reuters.

Totuşi, luni, armata israeliană a distribuit imagini video şi fotografii care arată ceea ce a spus că sunt arme depozitate de Hamas în subsolul unui spital de copii din Gaza, unde, de asemenea, a spus că se pare că au fost ţinuţi ostatici.

Tancurile israeliene au ocupat poziţii în faţa spitalului Al Shifa, principalul centru medical din oraşul Gaza, despre care Israelul spune că se află deasupra unor tuneluri care adăpostesc un cartier general al luptătorilor Hamas care folosesc pacienţii ca scuturi, însă Hamas neagă afirmaţiile israeliene.

Lupte dure se dau în apropierea spitalelor din Gaza

Israelul a lansat războiul împotriva Hamas după ce gruparea palestiniană islamistă a atacat la 7 octombrie sudul Israelului. Aproximativ 1.200 de persoane au murit în acel atac, iar 240 au fost târâte în Gaza ca ostatici, potrivit bilanţului Israelului.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gasire,
rasturnare,
spital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.