RĂSPUNSUL Seulului la ameninţările venite din partea Coreei de Nord: "Nu putem să punem capăt unui lucru care nu există"

Postat la 17 ianuarie 2014 77 afişări

Seulul a respins oferta Phenianului de a pune capăt unor insulte reciproce şi a repetat că manevrele militare comune cu Washingtonul, prevăzute, ca în fiecare an, în februarie, vor avea loc în pofida ameninţărilor regimului stalinist.

RĂSPUNSUL Seulului la ameninţările venite din partea Coreei de Nord: "Nu putem să punem capăt unui lucru care nu există"

 "Noi nu insultăm Coreea de Nord. Nu putem să punem capăt unui lucru care nu există", a declarat pentru presă Kim Eui-do, un purtător de cuvânt al Ministerului sud-coreean al Unificării, însărcinat cu relaţia între cele două Corei.

Nord-coreenii au propus joi seara ca vecinii şi rivalii lor să înceteze "orice act de provocare şi insulte" începând de la 30 ianuarie, ajunul Anului Nou, o ofertă surprinzătoare, pornind de la Comisia Apărării Naţionale, cea mai puternică entitate militară nord-coreeană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raspunsul-seulului-la-amenintarile-venite-din-partea-coreei-de-nord-nu-putem-sa-punem-capat-unui-lucru-care-nu-exista-11917199
11917199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.