Rasism intre africanii de culoare

Postat la 25 iunie 2010 58 afişări

Ca nu e usor sa fii alb intr-o tara formata in majoritate din oameni de culoare, stiam. La fel cum cei de culoare din comunitatile in care predomina albii nu se simt foarte bine. In Africa de Sud am descoperit insa si rasismul existent intre oamenii de aceeasi culoare!

Mai exact, exista multi sud-africani negri care se uita si vorbesc foarte urat despre zimbabweni, nigerieni, zambieni. E o problema destul de serioasa despre care localnicii vorbesc, chiar daca guvernul lor pare ca o ignora. Adevarul e ca, dupa cateva zile de stat aici, incepi sa ii recunosti pe localnici. Sunt mai cafenii, mai putin inchisi la culoare si au trasaturile altfel.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rasism,
africani,
Africa de Sud
/actualitate/rasism-intre-africanii-de-culoare-6445938
6445938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.