Rareş Bogdan: Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2021 120 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că singura opţiune a PNL pentru continuarea negocierilor cu PSD este ca primul premier să fie liberal. „Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern”, afirmă el.

Rareş Bogdan: Nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, vreau guvern

„Singura opţiune pentru noi pentru a continua discuţiile cu PSD este ca primul premier să fie un premier liberal. Este linie roşie”, spune Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL afirmă că România „are mult de treabă”.

„Voi propune imediat după ce avem propunerea de premier oficială să nu mai dormim şi să terminăm. Mie-mi place foarte mult Eugen Ionesco, l-am adorat alături de Cioran şi Eliade, dar nu vreau să dorm în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern”, conchide liderul liberal.

Liderii PNL se reunesc în şedinţă de urgenţă pentru a stabili numele premierului propus de liberali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rareş bogdan,
negocieri,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.