Rareş Bogdan, despre Nicuşor Dan: „E un primar slab. Buna credinţă nu merge mână în mână cu priceperea”

Postat la 20 ianuarie 2022 109 afişări

Rareş Bogdan, despre Nicuşor Dan: „E un primar slab. Buna credinţă nu merge mână în mână cu priceperea”

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, este criticat chiar de cei care l-au susţinut în campanie. Rareş Bogdan (PNL) consideră că acesta a dovedit că nu este pregătit pentru funcţia de primar.

„E slabă prestaţia. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea şi PNL a decis să nu prezinte un candidat.

Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câştigat nu se dovedeşte a fi un excepţional manager. O fi un om de bună credinţă dar uneori buna credinţă nu merge mână în mână cu profesionalismul şi cu priceperea”, a transmis Rareş Bogdan, pentru Digi24.

Rareş Bogdan, despre Nicuşor Dan: „Poate deveni un Superman…”

Desigur, dacă bucureştenii nu mai au răbdare, demiterea lui Nicuşor Dan ar putea fi o soluţie, sugerează Rareş Bogdan.

„Nu îndemn (n.r. – la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipseşte. Îndemn să îi scrie lui Nicuşor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav.

Îi invit pe bucureşteni să îi scrie ce şi-ar dori şi cu ce sunt nefericiţi. Poate va deveni un Superman şi va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai transmis liderul PNL, pentru sursa citată.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credinta,
nicusor dan,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.