Rangam Bir este noul presedinte UNSAR

Autor: Ana Raduta Postat la 14 iulie 2011 12 afişări

Rangam BIR, directorul general al Allianz-Tiriac a fost desemnat de compania pe care o conduce si care detine in prezent presedintia Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) sa exercite functia de presedinte pana la urmatoarele alegeri, care vor avea loc in 2013.

Desemnarea vine in urma anuntului retragerii din functie a fostului presedinte UNSAR, Cristian Constantinescu, ca urmare a nominalizarii acestuia pentru functia de Presedinte CSA si a demisiei din functia de director general al companiei Allianz-Tiriac Asigurari .

Noul presedinte al UNSAR se afla la conducerea Allianz-Tiriac din luna mai 2010. Anterior, a ocupat diverse functii de management in cadrul Grupului Allianz printre care pe cele de vice-presedinte, regional chief business officer - Allianz New Europe (2006-2010), vice-presedinte, director asigurari de viata si sanatate/ vanzari si marketing - Allianz Europa Centrala si de Est (2004-2005), manager proiecte strategice - Allianz Europa Centrala si de Est (2002-2004).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNSAR,
Rangam Bir,
director
/actualitate/rangam-bir-este-noul-presedinte-unsar-8496798
8496798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.