Ramona Jurubiţă primeşte un nou mandat de Country Managing Partner al KPMG în România şi Moldova

Autor: Cristina Bellu Postat la 03 octombrie 2022 87 afişări

Ramona Jurubiţă primeşte un nou mandat de Country Managing Partner al KPMG în România şi Moldova

KPMG anunţă că Ramona Jurubiţă a fost reconfirmată pentru un al doilea mandat de trei ani în funcţia de Country Managing Partner al KPMG în România şi Moldova.

Ea coordonează activităţile firmei de servicii de Audit, Consultanţă Fiscală, Legal şi Consultanţă în Afaceri începând cu 2018, fiind al patrulea CMP al KPMG în România de la înfiinţarea companiei, în 1994, după Francois Gontard (1994-2001), Victor Kevehazi (2001-2007) şi Şerban Toader (2007-2018).

Ca membru în Consiliul de Administraţie al KPMG în Europa Centrală şi de Est (KPMG CEE), Ramona Jurubiţă are un rol esenţial în dezvoltarea strategiei la nivel regional şi în coordonarea proiectelor multi-naţionale.

“Sunt onorată de reconfirmarea în poziţia de Country Managing Partner, KPMG în România şi Moldova. Sunt recunoscătoare echipei extraordinare din KPMG pentru tot ceea ce am construit împreună şi sunt încrezătoare că împreună vom reuşi să navigăm provocările din perioada următoare fiind alături de clienţii noştri şi de comunităţile din jurul nostru!”, spune Ramona Jurubiţă.

Potrivit acesteia, o prioritate în al doilea mandat îl reprezintă avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanţă) a KPMG în România si Moldova, aşa cum este prevăzută în strategia ESG a firmei.

Strategia defineşte obiectivele companiei de adoptare a unui rol pozitiv în societate, ajutând, în acelaşi timp, clienţii şi comunitatea de afaceri într-o abordare similară. Planul ESG este o parte din strategia globală ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona Jurubiţă susţine acest plan la nivel regional prin poziţia în Consiliul Director al KPMG Europa Centrală si de Est (KPMG CEE).

“De la numirea Ramonei Jurubiţă în poziţia de Country Managing Partner în 2018, KPMG în România s-a dezvoltat încontinuu, adăugând noi clienţi şi extinzând oferta de servicii şi numărul de angajaţi, chiar şi în contextul provocărilor din ultimii ani. Adaptabilitatea firmei şi încrederea de care se bucură au fost ingredientele de bază în succesul KPMG în România şi Moldova. Aceste calităţi vor continua să consolideze pozitia KPMG în România şi Moldova pe măsură ce ne vom confrunta cu noile provocări ale contextului geopolitic si economic curent”, spun oficialii KPMG.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău, în care activează peste 1.000 de profesionisti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.