Raluca Turcan: În loc să avem educaţie de A, statul ne serveşte educaţie de E-uri

Postat la 03 iulie 2013 57 afişări

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan spune că statul tratează cu toleranţă potenţiale pericole privind sănătatea copiilor, în contextul permiterii promovării margarinei în şcoli, spunând că "în loc să avem educaţie de A, statul ne serveşte educaţie de E-uri".

Raluca Turcan: În loc să avem educaţie de A, statul ne serveşte educaţie de E-uri

 Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a făcut referire, la Sibiu, la lansarea strategiei partidului în domeniul educaţiei, la "toleranţa cu care statul tratează potenţialele pericole la adresa sănătăţii pe termen lung a copiilor".

"Cum este posibil ca unităţile de învăţământ să permită, de exemplu, promovarea margarinei în şcoli? Nu mă interesează obiectivele comerciale ale diverselor companii sau personalităţile implicate în aceste proiecte strict comerciale, nu despre asta este vorba. Este vorba despre toleranţa cu care statul tratează potenţialele pericole la adresa sănătăţii pe termen lung a copiilor. Aceasta este reţeta de succes pe care o propune sistemul de învăţământ? McEducaţie? Avem nevoie de învăţământ sau de îngrăşământ? În loc să avem educaţie de A, statul ne serveşte educaţie de E-uri. Cei care încă mai cred că E-ul nu vine de la Educaţie trebuie să ia atitudine şi să se lupte pentru însănătoşirea pacientului român care se numeşte învăţământul autohton", a spus Turcan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raluca-turcan-in-loc-sa-avem-educatie-de-a-statul-ne-serveste-educatie-de-e-uri-11077932
11077932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.