RAIUL din Europa unde cazarea costă 7 lire pe noapte. „De ce nu vorbeşte nimeni despre asta?”

Postat la 10 decembrie 2023 10596 afişări

RAIUL din Europa unde cazarea costă 7 lire pe noapte. „De ce nu vorbeşte nimeni despre asta?”

În mulţimea de destinaţii turistice la suprapreţ, iată că există şi excepţii. Locul respectiv este definit de o frumuseţe absolută şi preţuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinaţie de vis. O turistă străină povesteşte cum a găsit acest colţ de rai, situat pe graniţa muntoasă dintre Macedonia de Nord şi Albina.

„De ce nimeni nu vorbeşte despre unul din cele mai subestimate şi mai accesibile locuri ca preţ din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie şi de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat şi liniştit.

Ce poţi face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopţi la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Preţul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, aţi văzut bine.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazare,
costuri,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.